Avaliações de Dönerland Emmeloord

Avaliações recentes

4.0
A
17 junho 2024

Het was erg druk. Ruim 2 uur na bestellen(en een telefoontje van onze kant) werd er bezorgd. En niet eens compleet, dus weer gebeld. Wel veel excuses gehoord maar sowieso vervelend dit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jo
16 junho 2024

Turkse pizza was erg lekker! Alleen jammer dat ik tomaat in de turkse pizza kreeg ipv ui.. ook zijn ze het extra bestelde bakje knoflooksaus vergeten.. ondanks dat was het wel lekker (op de tomaat dus na).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CH
17 maio 2024

Kapsalon besteld, was heerlijk. Snel geleverd 👍

Patrick Gijzen
13 maio 2024

Was even geleden maar weer heerlijk gegeten donorland heeft het weer onder controle

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tamlyn Sutherland
4 maio 2024

Het was er snel en het smaakte heerlijk

Roksnoer
3 maio 2024

We hadden aangeven de saus er los bij te willen. Maar hebben geen saus ontvangen. En de bestelling was 20 min later dan aangegeven.

Henk
15 abril 2024

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Terwolde
11 abril 2024

Helaas kwam de bestelling ruim 3 kwartier later dan afgesproken. Het eten is top.

Dean de Graaf
30 março 2024

Heb het niet eens binnen gekregen

Antalya
9 março 2024

Snelle bezorging, eten was heerlijk.

Pietje puk
6 março 2024

Moest lang wachten tot het er was (een uur) en het was koud toen ik het kreeg.

Ismael
5 março 2024

Heerlijk warm, goede doner kapsalon. Echter heb ik €9,50 betaald in plaats van €8,50 voor een medium kapsalon. Dus 1 ster minder dan ik zou geven.

Jeffrey
23 fevereiro 2024

Het smaakte heerlijk, zoals altijd!

H
22 fevereiro 2024
Jasper
19 fevereiro 2024

Heerlijk eten het was er heel snel👍👍

Sander Duran
15 fevereiro 2024

Het duurde even voordat de bestelling werd bezorgd, maar wij hebben lekker gegeten. Dankjewel

A. Boer
5 fevereiro 2024

Het is misschien handig om per onderdeel te noteren wat erin zit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nel
5 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten en het was nog lekker warm...gebracht in Nagele

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Jopper
29 janeiro 2024

Bestelling kwam heerlijk warm en snel geleverd. Top zaak dit, echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rene
24 janeiro 2024
Menno
20 janeiro 2024

Turkse hier zat weinig vulling in. Ook ontbrak de uiensaus. Friet was slap.

Karel
20 janeiro 2024
Voedseldeskundige
5 janeiro 2024

(Kapsalon) Ik geef een 2,8 ster om: Smaak kwaliteit van het voedsel is matig. Het is meer een hapje voor na het stappen dan dat het een goed op smaak gebrachte kapsalon is door middel van de juiste kwaliteit ingrediënten en aandacht. Er is veel ruimte voor verbetering. De porties zijn ook wat aan de kleine kant voor de prijs. Zeker ook om niet de duurste kwaliteit producten worden gebruikt. Of je leverancier vraagt te veel voor wat ze je legeren en je moet opzoek naar een andere leverancier, of de huur prijs van de locatie is zo hoog. Ik hoop dat je wat aan de review hebt en kans ziet om onderzoek te doen om je product naar een hoger kwaliteit te kunnen brengen.

Marco
26 dezembro 2023

Ik kreeg wéér kipdoner ipv kalfsdoner. Deze fout wordt vaak gemaakt! Daarnaast was alles aardig koud toen het bezorgd werd. Het was wel redelijk op tijd dus ik zal wel het laatste adresje zijn geweest. Jammer weer.

R
5 dezembro 2023
Nel
5 dezembro 2023

Was heerlijk. 1 puntje: ik had ook tomaat besteld in de salade, maar in twee van de drie bakjes zat maar 1 klein stukje tomaat. In de 3e niets. Geen ramp.

Gert Kracht
3 dezembro 2023

Heerlijk gegeten! Absoluut de moeite waard voor een herhaling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gijs
12 novembro 2023

Mayonaise was niet meer goed (klonterig en zuur). We hadden een grote patat erbij besteld maar dit was een kleine portie. Het vlees is zoals altijd super goed, vandaar toch 4 sterren gegeven.

Christel
21 outubro 2023

De Turkse pizza’s en kapsalon waren weer lekker warm en heerlijk. Er was alleen wat stress achter de balie.Tot de volgende keer

Regina Snabel-Schuurman
20 outubro 2023

Het eten, kapsalon kalf, was heerlijk alleen koud. Wat erg jammer was.

A. Boer
15 outubro 2023
Nicole
5 setembro 2023

Besteld, bestelling nooit gekregen omdat bedrijf dicht blijkt te zijn vanwege verbouwing. Hier kwamen we pas achter toen we het gingen ophalen. Je zou toch verwachten dat er dan iets op de website zou staan en dat je dan niet kan bestellen. Er is geen contact met ze te krijgen. Telefoon nemen ze niet op. Mail is er niet en op sociale media reageren ze niet.

Justin
21 agosto 2023
Richard
19 agosto 2023

Eten was lekker en snelle bezorging

tineke Warmerbakker
17 agosto 2023

hallo we hebben 1uur en een kwartier moeten wachten op onze bestelling ik heb 3broodjes schoarma besteld waarvan 1met feta en komkommer en 2met extra kaas de broodjes waren niet warm en was vol met veel vet en mijn broodje zat kip schoarma ik lus helemaal geen kip ik had lams schoarma verwacht plus dat ik bij het vlees vel en vet tegen kwam walgelijk om te zien het smaakte ranzig en het rook ook niet normaal ik vind het jammer dat de kwaliteit minder is voor wat we betaald hebben groeten tineke

Selina
12 agosto 2023

Heerlijk en goed eten

Christel
11 agosto 2023

We hebben heerlijke Turkse pizza’s en kapsalon gegeten. Ze nog lekker warm 👍🏼👍🏼 toen we thuis kwamen.

.
8 agosto 2023
Piet Kuijten
4 agosto 2023

Lekker gegeten, bestelling was compleet. Jammer alleen dat de knoflook saus zeer dun was, leek wel water

Adrie Prins
3 agosto 2023

Ik had shoarma besteld en kreeg kip Tevens waren de gevraagde pittabroodjes niet juist

Marciano
2 agosto 2023

Realy to coold

Marja
28 julho 2023

Bestelling alweer te laat en eten was gewoon koud

AV
13 julho 2023

Was heerlijk!

Arlette Bouwmeester
30 maio 2023
tanja feibicke
21 maio 2023

Snel geleverd maar een saus vergeten helaas

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wiecher
19 maio 2023
Hj
14 maio 2023
Leon
22 abril 2023

Perfect

H Rijnhout-Houwer
7 abril 2023
Aiman
29 março 2023
Mercurius
11 março 2023

We hebben kapsalons besteld. Alles was perfect, alleen hadden we het gevoel dat er met of de kruidenpot of met de zout uitgeschoten was. Was iets te gekruid/zoutig. Normaal altijd goed

De Boer
10 março 2023

Smakeloos,vet,.bestelde knoflooksaus niet geleverd Zeer teleurstellend,waren beter gewend van Mahir

thijs
17 fevereiro 2023

Wederom zeer goed.

Wiecher
17 fevereiro 2023

Vlees te lang gebakken, oud, hard en droog

Anoniem
13 fevereiro 2023
JAcobs
9 fevereiro 2023
Gino
4 fevereiro 2023

Me broodje was koud vlees was ook gwn koud helaas en de kaas was niet echt persee gesmolten

Martine
3 fevereiro 2023

Was weer heerlijk en het was er super snel 👌🏼👌🏼

Top
26 janeiro 2023

Heerlijk gegeten

Rianne van Middelkoop
21 janeiro 2023

Het eten was ontzettend goed! Heerlijk! De bezorging was vrij laat.

Wilna
10 janeiro 2023

Heerlijke döner, werd op tijd bezorgd.

Polina
8 janeiro 2023

Lekker, zoals altijd!

Harry Willemsen
1 janeiro 2022

Was weer heerlijk

Mercurius
18 dezembro 2022

Na twee keer een half uur te laat geleverd en dit kenbaar gemaakt werd deze bestelling KEURIG op het juiste tijdstip bezorgd

Anoniem
17 dezembro 2022
De buurvrouw
17 dezembro 2022

Was lekker!!

leon nijmeijer
13 dezembro 2022

Broodje donner mix. Top. En uien. Saus. Top. Lekker groot broodje.

Marco
12 dezembro 2022

Eten was koud en bezorging duurde ook lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerritjan
4 dezembro 2022

Heerlijke Turkse pizza Döner. Besteld en afgehaald en keurig klaar op afgesproken tijd

Myranda
2 dezembro 2022

Pizza's waren goed maar die schnitzel was wel erg klein!

Marco
25 novembro 2022

Koude kipdoner gekregen ipv warme kalfsdoner. Nogal teleurstellend. Het was wel mooi op dus dat was wel leuk.

Ger
20 novembro 2022

Was weer heerlijk en precies op de aangegeven tijd geleverd.

Mercurius
12 novembro 2022

1e keer ½ uur te laat na bevestigde tijdstip bezorgd deze bestelling uitdrukkelijk gevraagd om op tijd te leveren en wederom ½ uur te laat

A
30 outubro 2022
Michiel Vries
25 outubro 2022

Gewoon goed zoals altijd!

H van der Wiel
23 outubro 2022

Verbeterpunt: Bestelling afleveren als het nog warm is , te vaak koude kapsalon/ pizza ontvangen .

Ali
21 setembro 2022

Lekker

Rob
15 agosto 2022

Eten was uitstekend. Bezorgtijden waren redelijk lang, maar wel exact op aangegeven tijd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pawel
11 agosto 2022
Marcin
4 agosto 2022

Very good eat, top eat

M.
4 agosto 2022

Het eten was super. Voor herhaling vatbaar.

AK
31 julho 2022

Prima, het was erg lekker

RG de Boer
24 julho 2022

Box met shoarma vlees en sla ik enpatat besteld.wie haald het in zijn hoofd om de patat onder de shoarma in het doosje,en vervolgens het vlees lekker aanstampen zodat alle olie uit het vlees in de patat loopt gevolg een grote slappe bal olie ipv knapperige patat.heb zelf maar ff nieuwe patat gebakken,zodat we konden eten.dhoarma was deze keer niet en minder smaak.niet de kwaliteit die we gewend zijn van Mahir! Zonde

Mart Omta
16 julho 2022

Was top geregeld en was erg! Voor herhaling vatbaar

Jos
27 junho 2022
Angelique
24 maio 2022

Eten was lauw. Saus zat er in de turkse pizza maar in los bakje erbij.

gg
9 maio 2022
Linn coset
6 maio 2022

Meer dan een uur moeten wachten op onze bestelling toen het aankwam niet meer warm en bij de wrap van de durum leek het wel rauw voelde en proefde naar rauwe deeg. Opgebeld en er zou een nieuwe komen niet even later stonden ze voor de deur en deze keer was het ook zeker niet warm en nog rauwer dan de vorige keer. Oftewel duurt heel erg lang en tot twee keer toe rauw deeg.. wij zullen hier helaas niet meer bestellen! (Afgelopen keren geen problemen gehad alleen duurt het wel altijd erg lang)

Richard
1 maio 2022

Te weinig wisselgeld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annelies
24 abril 2022
Laura
22 fevereiro 2022

Zeer goede kwaliteit en niet alleen het vlees maar ook de pita's zijn echt super lekker! Complimenten!

Sylvia van Wijnen
28 janeiro 2022

Heerlijk eten voor een mooie prijs. De aangegeven bezorgtijd klopte precies.

Richard
14 dezembro 2021

Alles goed voor elkaar. De bestelling was een kwartiertje na de afgesproken tijd, maar dat mag de pret niet drukken. Alles was goed verpakt en nog heel warm. Dus op naar de volgende keer.

M Willemsen
21 novembro 2021

Ik heb hier niks bestel. Ik woon namelijk in Brabant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
21 novembro 2021

We hebben heerlijk gegeten, goed gevulde Turkse pizza.

Ria Tan
14 novembro 2021

Altijd heerlijk! Ik bestel altijd online en ga het dan even halen.. soms ben ik lang aan het zoeken naar waar ik kan aangeven dat ik het wil ophalen...bij mij is bezorgen ook geen optie... het eten is echt altijd heerlijk!

de Bruijne
24 outubro 2021
Annelies
30 setembro 2021

Ook deze keer een grote donerbox besteld. Met Turkse rijst. Werden we gebeld dat er geen Turkse rijst meer was, dus patat erbij. Om 19.00 uur zou de bestelling geleverd worden, om 19.15 uur maar even gebeld waar de bestelling bleef. Bezorger was onderweg. Kwam zeker nog 5 a 10 minuten later. Met een kleine donerbox. Dit is de eerste keer dat de bestelling/bezorging toch wel wat tegenvalt. De vorige keren was het altijd prima voor elkaar.

Anoniem
26 setembro 2021

Heerlijk gegeten! altijd goeie service en dat zelfs met de zondagsdrukte :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie Boer
26 setembro 2021

Had besteld voor 19.45 uur maar het kwam 20 minuten eerder. Misschien handig om de opgegeven tijd aan te houden.