Reviews from Dönerland Emmeloord

Recent reviews

4.0
CH
17 May 2024

Kapsalon besteld, was heerlijk. Snel geleverd 👍

Patrick Gijzen
13 May 2024

Was even geleden maar weer heerlijk gegeten donorland heeft het weer onder controle

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tamlyn Sutherland
4 May 2024

Het was er snel en het smaakte heerlijk

Roksnoer
3 May 2024

We hadden aangeven de saus er los bij te willen. Maar hebben geen saus ontvangen. En de bestelling was 20 min later dan aangegeven.

Henk
15 April 2024

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Terwolde
11 April 2024

Helaas kwam de bestelling ruim 3 kwartier later dan afgesproken. Het eten is top.

Dean de Graaf
30 March 2024

Heb het niet eens binnen gekregen

Antalya
9 March 2024

Snelle bezorging, eten was heerlijk.

Pietje puk
6 March 2024

Moest lang wachten tot het er was (een uur) en het was koud toen ik het kreeg.

Ismael
5 March 2024

Heerlijk warm, goede doner kapsalon. Echter heb ik €9,50 betaald in plaats van €8,50 voor een medium kapsalon. Dus 1 ster minder dan ik zou geven.

Jeffrey
23 February 2024

Het smaakte heerlijk, zoals altijd!

H
22 February 2024
Jasper
19 February 2024

Heerlijk eten het was er heel snel👍👍

Sander Duran
15 February 2024

Het duurde even voordat de bestelling werd bezorgd, maar wij hebben lekker gegeten. Dankjewel

A. Boer
5 February 2024

Het is misschien handig om per onderdeel te noteren wat erin zit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nel
5 February 2024

Heerlijk gegeten en het was nog lekker warm...gebracht in Nagele

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Jopper
29 January 2024

Bestelling kwam heerlijk warm en snel geleverd. Top zaak dit, echte aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
24 January 2024
Menno
20 January 2024

Turkse hier zat weinig vulling in. Ook ontbrak de uiensaus. Friet was slap.

Karel
20 January 2024
Voedseldeskundige
5 January 2024

(Kapsalon) Ik geef een 2,8 ster om: Smaak kwaliteit van het voedsel is matig. Het is meer een hapje voor na het stappen dan dat het een goed op smaak gebrachte kapsalon is door middel van de juiste kwaliteit ingrediënten en aandacht. Er is veel ruimte voor verbetering. De porties zijn ook wat aan de kleine kant voor de prijs. Zeker ook om niet de duurste kwaliteit producten worden gebruikt. Of je leverancier vraagt te veel voor wat ze je legeren en je moet opzoek naar een andere leverancier, of de huur prijs van de locatie is zo hoog. Ik hoop dat je wat aan de review hebt en kans ziet om onderzoek te doen om je product naar een hoger kwaliteit te kunnen brengen.

Marco
26 December 2023

Ik kreeg wéér kipdoner ipv kalfsdoner. Deze fout wordt vaak gemaakt! Daarnaast was alles aardig koud toen het bezorgd werd. Het was wel redelijk op tijd dus ik zal wel het laatste adresje zijn geweest. Jammer weer.

R
5 December 2023
Nel
5 December 2023

Was heerlijk. 1 puntje: ik had ook tomaat besteld in de salade, maar in twee van de drie bakjes zat maar 1 klein stukje tomaat. In de 3e niets. Geen ramp.

Gert Kracht
3 December 2023

Heerlijk gegeten! Absoluut de moeite waard voor een herhaling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gijs
12 November 2023

Mayonaise was niet meer goed (klonterig en zuur). We hadden een grote patat erbij besteld maar dit was een kleine portie. Het vlees is zoals altijd super goed, vandaar toch 4 sterren gegeven.

Christel
21 October 2023

De Turkse pizza’s en kapsalon waren weer lekker warm en heerlijk. Er was alleen wat stress achter de balie.Tot de volgende keer

Regina Snabel-Schuurman
20 October 2023

Het eten, kapsalon kalf, was heerlijk alleen koud. Wat erg jammer was.

A. Boer
15 October 2023
Nicole
5 September 2023

Besteld, bestelling nooit gekregen omdat bedrijf dicht blijkt te zijn vanwege verbouwing. Hier kwamen we pas achter toen we het gingen ophalen. Je zou toch verwachten dat er dan iets op de website zou staan en dat je dan niet kan bestellen. Er is geen contact met ze te krijgen. Telefoon nemen ze niet op. Mail is er niet en op sociale media reageren ze niet.

Justin
21 August 2023
Richard
19 August 2023

Eten was lekker en snelle bezorging

tineke Warmerbakker
17 August 2023

hallo we hebben 1uur en een kwartier moeten wachten op onze bestelling ik heb 3broodjes schoarma besteld waarvan 1met feta en komkommer en 2met extra kaas de broodjes waren niet warm en was vol met veel vet en mijn broodje zat kip schoarma ik lus helemaal geen kip ik had lams schoarma verwacht plus dat ik bij het vlees vel en vet tegen kwam walgelijk om te zien het smaakte ranzig en het rook ook niet normaal ik vind het jammer dat de kwaliteit minder is voor wat we betaald hebben groeten tineke

Selina
12 August 2023

Heerlijk en goed eten

Christel
11 August 2023

We hebben heerlijke Turkse pizza’s en kapsalon gegeten. Ze nog lekker warm 👍🏼👍🏼 toen we thuis kwamen.

.
8 August 2023
Piet Kuijten
4 August 2023

Lekker gegeten, bestelling was compleet. Jammer alleen dat de knoflook saus zeer dun was, leek wel water

Adrie Prins
3 August 2023

Ik had shoarma besteld en kreeg kip Tevens waren de gevraagde pittabroodjes niet juist

Marciano
2 August 2023

Realy to coold

Marja
28 July 2023

Bestelling alweer te laat en eten was gewoon koud

AV
13 July 2023

Was heerlijk!

Arlette Bouwmeester
30 May 2023
tanja feibicke
21 May 2023

Snel geleverd maar een saus vergeten helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wiecher
19 May 2023
Hj
14 May 2023
Leon
22 April 2023

Perfect

H Rijnhout-Houwer
7 April 2023
Aiman
29 March 2023
Mercurius
11 March 2023

We hebben kapsalons besteld. Alles was perfect, alleen hadden we het gevoel dat er met of de kruidenpot of met de zout uitgeschoten was. Was iets te gekruid/zoutig. Normaal altijd goed

De Boer
10 March 2023

Smakeloos,vet,.bestelde knoflooksaus niet geleverd Zeer teleurstellend,waren beter gewend van Mahir

thijs
17 February 2023

Wederom zeer goed.

Wiecher
17 February 2023

Vlees te lang gebakken, oud, hard en droog

Anoniem
13 February 2023
JAcobs
9 February 2023
Gino
4 February 2023

Me broodje was koud vlees was ook gwn koud helaas en de kaas was niet echt persee gesmolten

Martine
3 February 2023

Was weer heerlijk en het was er super snel 👌🏼👌🏼

Top
26 January 2023

Heerlijk gegeten

Rianne van Middelkoop
21 January 2023

Het eten was ontzettend goed! Heerlijk! De bezorging was vrij laat.

Wilna
10 January 2023

Heerlijke döner, werd op tijd bezorgd.

Polina
8 January 2023

Lekker, zoals altijd!

Harry Willemsen
1 January 2022

Was weer heerlijk

Mercurius
18 December 2022

Na twee keer een half uur te laat geleverd en dit kenbaar gemaakt werd deze bestelling KEURIG op het juiste tijdstip bezorgd

Anoniem
17 December 2022
De buurvrouw
17 December 2022

Was lekker!!

leon nijmeijer
13 December 2022

Broodje donner mix. Top. En uien. Saus. Top. Lekker groot broodje.

Marco
12 December 2022

Eten was koud en bezorging duurde ook lang

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerritjan
4 December 2022

Heerlijke Turkse pizza Döner. Besteld en afgehaald en keurig klaar op afgesproken tijd

Myranda
2 December 2022

Pizza's waren goed maar die schnitzel was wel erg klein!

Marco
25 November 2022

Koude kipdoner gekregen ipv warme kalfsdoner. Nogal teleurstellend. Het was wel mooi op dus dat was wel leuk.

Ger
20 November 2022

Was weer heerlijk en precies op de aangegeven tijd geleverd.

Mercurius
12 November 2022

1e keer ½ uur te laat na bevestigde tijdstip bezorgd deze bestelling uitdrukkelijk gevraagd om op tijd te leveren en wederom ½ uur te laat

A
30 October 2022
Michiel Vries
25 October 2022

Gewoon goed zoals altijd!

H van der Wiel
23 October 2022

Verbeterpunt: Bestelling afleveren als het nog warm is , te vaak koude kapsalon/ pizza ontvangen .

Ali
21 September 2022

Lekker

Rob
15 August 2022

Eten was uitstekend. Bezorgtijden waren redelijk lang, maar wel exact op aangegeven tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pawel
11 August 2022
Marcin
4 August 2022

Very good eat, top eat

M.
4 August 2022

Het eten was super. Voor herhaling vatbaar.

AK
31 July 2022

Prima, het was erg lekker

RG de Boer
24 July 2022

Box met shoarma vlees en sla ik enpatat besteld.wie haald het in zijn hoofd om de patat onder de shoarma in het doosje,en vervolgens het vlees lekker aanstampen zodat alle olie uit het vlees in de patat loopt gevolg een grote slappe bal olie ipv knapperige patat.heb zelf maar ff nieuwe patat gebakken,zodat we konden eten.dhoarma was deze keer niet en minder smaak.niet de kwaliteit die we gewend zijn van Mahir! Zonde

Mart Omta
16 July 2022

Was top geregeld en was erg! Voor herhaling vatbaar

Jos
27 June 2022
Angelique
24 May 2022

Eten was lauw. Saus zat er in de turkse pizza maar in los bakje erbij.

gg
9 May 2022
Linn coset
6 May 2022

Meer dan een uur moeten wachten op onze bestelling toen het aankwam niet meer warm en bij de wrap van de durum leek het wel rauw voelde en proefde naar rauwe deeg. Opgebeld en er zou een nieuwe komen niet even later stonden ze voor de deur en deze keer was het ook zeker niet warm en nog rauwer dan de vorige keer. Oftewel duurt heel erg lang en tot twee keer toe rauw deeg.. wij zullen hier helaas niet meer bestellen! (Afgelopen keren geen problemen gehad alleen duurt het wel altijd erg lang)

Richard
1 May 2022

Te weinig wisselgeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies
24 April 2022
Laura
22 February 2022

Zeer goede kwaliteit en niet alleen het vlees maar ook de pita's zijn echt super lekker! Complimenten!

Sylvia van Wijnen
28 January 2022

Heerlijk eten voor een mooie prijs. De aangegeven bezorgtijd klopte precies.

Richard
14 December 2021

Alles goed voor elkaar. De bestelling was een kwartiertje na de afgesproken tijd, maar dat mag de pret niet drukken. Alles was goed verpakt en nog heel warm. Dus op naar de volgende keer.

M Willemsen
21 November 2021

Ik heb hier niks bestel. Ik woon namelijk in Brabant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianca
21 November 2021

We hebben heerlijk gegeten, goed gevulde Turkse pizza.

Ria Tan
14 November 2021

Altijd heerlijk! Ik bestel altijd online en ga het dan even halen.. soms ben ik lang aan het zoeken naar waar ik kan aangeven dat ik het wil ophalen...bij mij is bezorgen ook geen optie... het eten is echt altijd heerlijk!

de Bruijne
24 October 2021
Annelies
30 September 2021

Ook deze keer een grote donerbox besteld. Met Turkse rijst. Werden we gebeld dat er geen Turkse rijst meer was, dus patat erbij. Om 19.00 uur zou de bestelling geleverd worden, om 19.15 uur maar even gebeld waar de bestelling bleef. Bezorger was onderweg. Kwam zeker nog 5 a 10 minuten later. Met een kleine donerbox. Dit is de eerste keer dat de bestelling/bezorging toch wel wat tegenvalt. De vorige keren was het altijd prima voor elkaar.

Anoniem
26 September 2021

Heerlijk gegeten! altijd goeie service en dat zelfs met de zondagsdrukte :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie Boer
26 September 2021

Had besteld voor 19.45 uur maar het kwam 20 minuten eerder. Misschien handig om de opgegeven tijd aan te houden.

cnthia
5 September 2021

cheeseburger was broodje met alleen kaas en vlees geen groente of saus erop pizza had de bezorger van alles opgezet waardoor de toppings aan de doos olakte en ik ze er niet vanaf kreeg zonder het karton van de doos mee los te trekkenmidden in de pizza dus geen topings meer alleen bodem shoarma shotel was perfect en niks mis mee kwaliteit was wel goed(het probleem met de topings was makelijk voorkome kunnen worden als er zoon wit dingetje in de doos was gezet of de bezorger de tas met alle andere dingen er niet bovenop had gezet voor de kwaliteit zou ik zeker nog een keer bestellen voor de bezorging zou ik dan wel vragen om a.u.b op te letten dar er jiks boven op een pizza word gezet

Wilco
22 August 2021

Beste van Emmeloord