Beoordelingen van Dönerland Emmeloord

Recente recensies van Dönerland Emmeloord

4 sterren na 35 reviews

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer goed! Bestel graag bij Donerland omdat ze de saus en salade apart meegeven. Erg fijn!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had kapsalon. De sla was vergeten. Patat was slap. En de kaas was hard. Ook was het op 5 minuten na een uur te laat en had toch zeker 3 uur van te voren besteld. Werd gebeld dat ze moesten wachten tot de auto terug was . Vroeg nog specifiek of me eten dan nog wel goed over kwam Ja dat was in orde. Nou niet dus.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer was het naar wens en ook de juiste levering naar de "vraag" van de bestelling

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is er fantastische! Smaakvol en echt een aanrader, vooral de turkse rijst.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel een pita met ham/kaas en ik krijg een klef broodje met ham/kaas. Dit is de tweede keer dat ze dit doen!! Waarom? Dat staat toch niet op het menu?? Het kleffe broodje was niet te eten!! De Turkse pizza was prima. Niks mis mee.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als regelmatige besteller bij deze zaak kan ik alleen aar zeggen dat het ook deze x weer heerlijk eten was. En bezorgen binnen 45 minuten is toch ook top?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat het gratis blikje via de site "bij besteding meer dan €10,-" ( ik had voor €15,50 besteld) er niet bij zat. had alleen sla gevraagd, er zaten toch nog stukjes komkommer en tomaat erin vermengd. zo jammer ... de rest is gewoon perfect wat ik gewend ben.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, zelfs in de polder. Goed en vers. en zeker lekker! Prima Kapsalon!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten. Voor herhaling vatbaar. Bezorging was op het afgesproken tijdstip.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat erg slecht. 3 vd 4 kapsalons zijn rechtstreeks de kliko ingegaan. Waarschijnlijk wordt de shoarma, kip- en kalfsvlees in één pan klaargemaakt. Echt de laatste keer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levertijd duurde te lang,. 3 kwartier later werd de bestelling geleverd na het verwachte bezorgmoment. Het eten was prima, jammer dat het eten te laat bezorgd werd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer dat de krachtstroom uitviel. Heb deze er voor hun weer opgezet. De jonge dame deed verschrikkelijk haar best om ons toch ruim 20 minuten te laat tevreden de deur uit te krijgen. We geven jullie ondanks dit ongelukkige moment nog wel eens een kans om foutloos de bestelling goed uit te voeren.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed van temperatuur. Uitmuntend van kwaliteit.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker warm en de bezorging was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk, goed service,vriendelijk en op tijd klaar ,1 vraag waarom de saus niet gelijk over de pizza is daar een rede voor

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kapsalon en vegetarische turkse pizza. Alles vers. Vriendelijke personeel en keurig op afstand bij het afhalen.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat helaas op beide geen kaas ook al wel besteld maar smaakte god

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer al weer geen saus mee geleverd wel besteld , gebuurd wel vaak jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig, zoals altijd Top👍

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Complimenten was verrukkelijk

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Erg lekker😋😋 Vriendelijke bezorgster👍

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is op een erg leuke manier verlopen!! Daarvoor mijn complimenten aan die meneer ( graag ook aan hem doorgeven ). De Turkse pizza’s waren lekker.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, op tijd klaar. De Turkse pizza's en broodje waren goed gevuld, en heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Turkse pizza's waren niet echt warm meer, verder heerlijk!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik koop al jaren bij jullie en vind jullie Turkse pizza’s de lekkerste van Emmeloord. Mooi dat jullie nu ook tot 2:30 van zaterdag op zondag nacht in Emmeloord bezorgen. Kan heel handig zijn. De Turkse pizza’s waren zeer royaal gevuld en goed van smaak, de kleine patat was een zeer royale portie. Jammer was het (ben ik niet van jullie gewend) dat zowel de pizza’s als patat bijna koud waren, heb het in magnetron weer wat opgewarmd. Verder miste er een bakje knoflooksaus. Anders was het gewoon 5 sterren geweest. Ik bestel uiteraard binnenkort weer en hoop dat dan alles weer zoals van ouds helemaal goed is. Bezorger was zeer vriendelijk en wenste ons zelfs ‘voor straks’ een goede nacht en slaap lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde 2 FLESJES drinken en kreeg 2 BLIKJES drinken. Eten was wel lekker. Bezorging mwah, de deur was nog niet open of ze begon al heel snel bla bla bla doei. Scheurde nog ff snel het bonnetje van het tasje af toen ik het aanpakte...

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. De Turkse pizza was lekker zacht zoals het hoort te zijn. De kapsalon was ook heerlijk, alleen de whiskeycocktail saus had een erg vieze smaak. Maar dat mag niet teveel uitmaken. En tevens zoals altijd goede bezorgers.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 turkse pizza’s besteld, ze waren erg lekker maar niet bezorgd. 45 minuten nadat er stond dat de bestelling bezorgd zou worden komen de mensen van het gebouw naast ons de turkse pizza’s brengen omdat de bezorger ze daar maar gewoon had neergelegd. Wij hebben zelf ook 3x proberen te bellen maar er werd niet opgenomen. Beetje jammer van de bezorging want hoorde wel goede dingen over dönerland maar dat is dus niet waar.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat het ietsjes langer ging duren wegens grote drukte. Bezorger was het drinken in de haast vergeten ( gebeurt ons allemaal wel is ) en heeft het netjes nageleverd. Ben over het eten en de bezorging zeer tevreden. Echt mijn complimenten!